1.198,00

Kamado Joe - Classic

1.198,00 incl. BTW
Merk
Kamado Joe
Artikelnummer
KJ-C
Levertijd
5-7 werkdagen
BTW-tarief
21%

De toekomst van het barbecuen vindt u nu bij Ivas onder de naam Kamado Joe. Deze keramische houtskool barbecues maken het bereiden van een grote diversiteit aan producten tot een waar genot voor zowel de kok die er mee werkt, als de gasten die genieten van de ultieme barbecue ervaring. De hoge thermische capaciteit van het gebruikte keramiek in combinatie met de karakteristieke vorm, zorgt ervoor dat de warmte van alle kanten op uw product komt. Het keramiek en de luchtdichte afsluiting van de Kamado Joe reguleert de vochthuishouding binnen de barbecue, waardoor de producten een zeer laag vochtverlies ondervinden. Door gebruik te maken van de indirecte grillsteen, kunt u lange gaartijden aanhouden, zonder dat de producten direct in aanraking komen met de vlammen van het houtskool en deze aangetast worden door de warmtebron. De temperatuur is zeer nauwkeurig te reguleren door de onderste en bovenste ventilatie-openingen te vergroten of te verkleinen. Bovenop de deksel leest u de temperatuur af op de ingebouwde thermometer. Zoveel controle stelt u in staat om een diversiteit aan kookstijlen te gebruiken, elk met een ander resultaat. Op lage temperatuur en langzaam gegaarde barbecue klassiekers als pulled pork zijn mogelijk aan de ene zijde van de temperatuur range. Gemiddeld hoge temperaturen stellen u in staat om alle gewenste producten te bereiden, zoals u dit in een conventionele oven zou doen. Zelfs een op houtskool gebakken pizza, of een brood behoren tot de mogelijkheden. Op hoge temperaturen, die veel hoger liggen dan in een conventionele barbecue van metaal, kunt u een perfecte "steakhouse experience" bereiken. Naast al deze mogelijkheden kunt u de Kamado Joe ook nog eens gebruiken als luchtdichte rookoven. Het is dus niet alleen het uiterlijk dat de Kamado Joe onderschijdt van een standaard houtskoolbarbecue!


Specificaties:
De Kamado Joe wordt standaard in keramisch rood geleverd met onderstel, klaptafels, grillroosters en indirecte grillsteen.

Type
Classic met onderstel
Classic voor inbouw

Inbouwmeubels:
Houten meubel
RVS Meubel

Optioneel:
Naast de standaarduitrusting van de Kamado Joe, kunt u kiezen uit een brede range extra's om uw keramische barbecue aan te passen aan uw specifieke wensen. Met opties als een pizzasteen,
grillverhogers voor meer capaciteit, een makkelijk uit te nemen aslade, een Joetisserie en een afdekhoes personaliseert u uw Kamado Joe voor een ultieme barbecue evaring.

De vermelde prijs is voor de Kamado Joe Classic met onderstel. 

Totaalprijs
Geschikt voor buiten
Ja
Brandstof
Houtskool
< Terug naar overzicht

Wilt u meer informatie over dit product? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Merken

Bent u opzoek naast een IVAS Barbecue, naar een ander merk? Hieronder ziet u ons aanbod.
 Grafen IVAS TiGER FiRE  TEUVAN Smokey Bandit Kamado Joe  Pig-Out TRAILBLAZER BUFFETTEN Yakiniku