Horeca grill

Als u een professionele horeca grill zoekt voor zowel binnen als buiten gebruik, dan bent u aan het goede adres bij Ivas Nederland te Eindhoven. Wij bieden een breed scala aan horeca grills & horeca barbecues en leveren een groot assortiment aan standaard maar ook aan maatwerk grills en barbecues, sfeermakers die geschikt zijn voor ieder feest of etentje.

Er is dus altijd een horeca grill leverbaar die aan uw wensen voldoet.

Het mooie van een horeca grill is dat de mensen het leuk vinden om zelf de tangen ter hand te nemen. Dat betekent eigenlijk dat u met een grill van IVAS 100 koks in uw zaak hebt en het enige wat de horeca ondernemer nog te doen heeft is de rekening en de afwas. Dan maakt u dus echt rendement.

Vele horeca ondernemers werken al met onze horeca grills en zijn daarover zeer tevreden.

Bent u een horeca ondernemer, of iemand die veel met grills werkt?
Wenst u meer informatie over onze horeca grills of andere professionele apparatuur? Reageer dan via sales@ivasnederland.com en wij sturen u onze documentatie van de grills zo spoedig mogelijk op. U kunt ons desgewenst ook bereiken op ons telefoonnummer: + 31 (0)40 - 251 23 01

Wilt u meer informatie over Horeca Grills of andere professionele bbq's?
Bekijk dan ook eens deze pagina's; Horeca barbecue, Inbouw barbecue, Horeca bbq, Barbecueconcepten, Gas grill, Rvs barbecue, Barbecue and grilling, Koelbuffet, Gasbarbecue, Bbq grill, Horeca grill of neem voormeer informatie over de horeca grill contact met ons op.

Klik hier om terug te keren naar de homepagina.

E-mail naar mij