Horeca grill

Als u een professionele grill zoekt voor gebruik in de horeca die zowel binnen als buiten gebruikt kan worden, zit u aan het goede adres bij Ivas Nederland. Gevestigd in Eindhoven, bieden wij al vele jaren kwaliteitsproducten aan. De professionele sfeermakers van Ivas zijn voor ieder feest of etentje geschikt.

Vele horeca ondernemers werken al met onze grills en zijn daarover zeer tevreden. Het mooie van een grill is dat de mensen het leuk vinden om zelf de tangen ter hand te nemen. Dat betekent eigenlijk dat u met een grill van IVAS 100 koks in uw zaak hebt en het enige wat de horeca ondernemer nog te doen heeft is de rekening en de afwas. Dan maakt u dus echt rendement.

Bent u een horeca ondernemer, of iemand die veel met grills werkt? Wenst u meer informatie over onze professionele apparatuur? Reageer dan via sales@ivasnederland.com en wij sturen u onze documentatie van de grills zo spoedig mogelijk op. U kunt ons desgewenst ook bereiken op ons telefoonnummer.

Wilt u meer informatie? Bekijk dan ook eens deze pagina's; Horeca barbecue, Inbouw barbecue, Horeca bbq, Barbecueconcepten, Gas grill, Rvs barbecue, Barbecue and grilling, Koelbuffet, Gasbarbecue, Bbq grill, Horeca grill of neem contact met ons op.

Klik hier om terug te keren naar de homepagina.

E-mail naar mij