Onderhoud nodig aan uw barbecue ?

Onderhoud nodig aan uw barbecue ?

7 februari 2017


Graag brengen we jullie op de hoogte , dat er nog steeds de mogelijkheid bestaat om op uw  bestaande IVAS barbecues periodiek onderhoud uit te laten voeren. Ook bij storingen staan we met ons team voor u klaar. 

Onderhoud kunnen wij bij u ter plaatse  uit voeren echter kunt u ook uw apparatuur bij ons afgeven.

In tegenstelling van wat anderen uitspreken over IVAS, kunnen wij jullie meedelen dat we springlevend zijn en nog steeds dezelfde service verlenen die u van ons  gewend bent.

Of het nu los onderhoud is of onderhoud op contract basis, wij zijn u graag van dienst. 

Voordelen van een onderhoudscontract zijn, dat u ten allentijde een vaste korting hebt op de onderdelen van 15 % ook als deze gaande het jaar worden besteld.

Mocht u onverhoopt nog vragen hebben of meer informatie willen neem dan gerust telefonisch contact met ons op of via de button onderaan.

Ook voor een vrijblijvende offerte betreft onderhoud of eventuele aanschaf van nieuwe apparatuur kunt u geheel vrijblijvend contact op nemen voor een afspraak.

Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en zien uw reactie met belangstelling tegemoet.

Met vriendelijke groeten,

Namens het team van IVAS Barbecues

ONDERHOUD? 

< Terug naar nieuwsoverzicht
Ons aanbod van Horeca Barbecues
Hitteschild tbv Europa 6 brander
89,00
Hitteschild tbv Europa 6 brander
Hitteschild voor de Europa 6 brander van het merk IVAS en Grafen
89,00 incl. BTW
Opbaasbare tent zijwand panorama 6 meter
275,00
Opbaasbare tent zijwand panorama 6 meter
Zijwand met panoramavenster geschikt voor een Airspace-tent van 6 x 6 m. Alle zijwanden zijn 100% waterdicht, UV-bestendig en brandvertragend. Ze worden daarenboven heel eenvoudig en snel aan het dakzeil vastgemaakt met sterke YKK-ritsen. Beschikbaar in diverse standaard kleuren.
275,00 incl. BTW
Opblaasbare tent 4x4
1.595,00
Opblaasbare tent 4x4
Opblaasbare tent - Airspace - 4 x 4 m De Airspace opblaasbare tent is een moderne en opvallende promo tent voor elk professioneel evenement. Het 4x4 formaat is ideaal om de tent gezellig in te richten als beursstand of promostand op uw evenement. In 1 2 3 kunt u de tent opblazen met behulp van een elektrische pomp of batterijpomp. De opblaasbare structuur, vervaardigd uit Dacron, is uiterst licht en dus ideaal om te transporteren. Het frame en dakzeil kunnen samen compact opgerold worden, waardoor de opblaastent prima past in een rugzak of opbergtrolley. U kunt kiezen uit een uitgebreid pallet aan kleuren voor zowel de opblaasbare structuur als de naden van de structuur, het afneembaar dak en de verschillende zijwanden. 
1.595,00 incl. BTW
Gasbarbecue Fiesta 800
664,00
Gasbarbecue Fiesta 800
De Fiesta 800 heeft een behuizing van roestvast staal, met plaatstalen paella pan ø 800 mm.Inclusief gasslang, elektronische ontsteking en drukregelaar.Voorzien van thermokoppel en een ronde brander.Branderunit demontabel voor eenvoudig reinigen.De ruimte onderin is geschikt voor gasflessen van 5 of 6 kg.Geschikt voor propaangas, verbruik 334 g/u.
828,00 664,00 incl. BTW