Onderhoud nodig aan uw barbecue ?

Onderhoud nodig aan uw barbecue ?

7 februari 2017


Graag brengen we jullie op de hoogte , dat er nog steeds de mogelijkheid bestaat om op uw  bestaande IVAS barbecues periodiek onderhoud uit te laten voeren. Ook bij storingen staan we met ons team voor u klaar. 

Onderhoud kunnen wij bij u ter plaatse  uit voeren echter kunt u ook uw apparatuur bij ons afgeven.

In tegenstelling van wat anderen uitspreken over IVAS, kunnen wij jullie meedelen dat we springlevend zijn en nog steeds dezelfde service verlenen die u van ons  gewend bent.

Of het nu los onderhoud is of onderhoud op contract basis, wij zijn u graag van dienst. 

Voordelen van een onderhoudscontract zijn, dat u ten allentijde een vaste korting hebt op de onderdelen van 15 % ook als deze gaande het jaar worden besteld.

Mocht u onverhoopt nog vragen hebben of meer informatie willen neem dan gerust telefonisch contact met ons op of via de button onderaan.

Ook voor een vrijblijvende offerte betreft onderhoud of eventuele aanschaf van nieuwe apparatuur kunt u geheel vrijblijvend contact op nemen voor een afspraak.

Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en zien uw reactie met belangstelling tegemoet.

Met vriendelijke groeten,

Namens het team van IVAS Barbecues

ONDERHOUD? 

< Terug naar nieuwsoverzicht
Ons aanbod van Horeca Barbecues
BBQ Tools RVS 3stuks
5,50
BBQ Tools RVS 3stuks
BBQ Tools RVS 3stuks
5,50 incl. BTW
Opbaasbare tent zijwand met deur 6 meter
275,00
Opbaasbare tent zijwand met deur 6 meter
Zijwand met deur geschikt voor een Airspace-tent van 6 x 6 m. Alle zijwanden zijn 100% waterdicht, UV-bestendig en brandvertragend. Ze worden daarenboven heel eenvoudig en snel aan het dakzeil vastgemaakt met sterke YKK-ritsen. Beschikbaar in diverse standaard kleuren.
275,00 incl. BTW
Grill spiesset
1.150,00
Grill spiesset
Uitgevoerd in r.v.s. Aangedreven door een betrouwbare electromotor (230V) met vertraging (1,5 omw/min.) die tot wel 25 kg zware stukken vlees kan draaien.                                  
1.150,00 incl. BTW
Green Fire Gasbarbecue met 3 branders
1.179,75 per 1
Green Fire Gasbarbecue met 3 branders
De Hendi Green Fire is veel minder windgevoelig door de verbeterde luchtaanvoer. Wordt geleverd inclusief geëmailleerde gietijzeren bakplaat en grillrooster (gastronorm 1/1). De barbecue is gemakkelijk schoon te maken onder meer door de volledig uitneembare branders en uitneembare roestvrijstalen vetopvanglade. De barbecue is verder voorzien van chroomstalen windkap, verhoogd roestvrijstalen rooster voor het warmhouden van o.a. sauzen en vlees, demontabele poten en twee wielen. Zodoende is deze eenvoudig te verplaatsen of snel te transporteren. De gasslang is eenvoudig aan te sluiten door middel van een snelkoppeling. Door de betere brandertechniek heeft de Green Fire 90% nuttig barbecueoppervlak. Brandt enorm schoon door lage CO waarde.
1.179,75 per 1 incl. BTW