Party GasKomfoor

Party GasKomfoor

8 november 2016

Ze zijn er weer, goedgekeurd volgens de nieuwe normen van de NVWA.
De Partygaskomfoor is aangepast, zodat oververhitting van het gasbusje niet meer plaats vind
( zelfs niet bij oneigenlijk gebruik ) Goed nieuws dus voor onze klanten, die veel gebruikmaken van steengrillen, gourmetten, de Spiderpan of de Joycook.
Graag laten we u het vernieuwde gasstelletje zien.
Tevens is het mogelijk om een scherpe speciale aanbieding te maken.

Neem gerust contact op, met ons kantoor :
040-2512301 of mail naar: sales@ivasbarbecues.nl

Met vriendelijke groeten en namens het team van IVAS Barbecues hopen wij u snel te horen.

< Terug naar nieuwsoverzicht
Ons aanbod van Horeca Barbecues
Yakiniku 19 met onderstel en zijplateau's
1.299,00
Yakiniku 19 met onderstel en zijplateau's
De 19” yakiniku heeft een gril oppervlakte van 49 cm. Voorzien van extra dik keramiek van de hoogste kwaliteit in combinatie met het zeer sterke mineraal cordieriet en quartz. Alle onderdelen vervaardigd uit RVS. De grote asschaal, die breedt uitloopt zorgt voor meer as opslag. De zuurstofaanvoer van de Yakiniku is onderverdeeld in maateenheden dit zorgt voor een preciezere instelling. De Yakiniku is voorzien van een uniek ontworpen Woodchipper die luchtdicht is en dubbel geïsoleerd zodat jij deze kamado kunt bedienen, zonder je vingers te verbranden.  Dit model is Incl onderstel en zijbordjes, kolenrooster, grillrooster, vuurschalen, thermometer en scharnier.    What’s NEW: - Standaard RVS regenhoed - Robuste thermometer  - Fiber glass afdichting  - Rvs kolenmand in de vuurschaal  - Vuurschaal uit 5 delen  - Ergonomische luchtschuif  - Industriële coating op bamboe - Nieuw handvat  - Logo op margrietschijf voor duidelijke positionering. 
1.299,00 incl. BTW
Bamboo Spiesjes 8cm 100pcs
0,55
Bamboo Spiesjes 8cm 100pcs
Bamboo Spiesjes 8cm 100pcs
0,55 incl. BTW
Yakiniku 16 met onderstel en zijplateau's
1.179,00
Yakiniku 16 met onderstel en zijplateau's
De 16” Yakiniku heeft een gril oppervlakte van 41 cm. Voorzien van extra dik keramiek van de hoogste kwaliteit in combinatie met het zeer sterke mineraal cordieriet en quartz. Alle onderdelen vervaardigd uit RVS. De grote asschaal, die breedt uitloopt zorgt voor meer as opslag. Het deksel-afsluiting gemaakt van onbrandbaar vilt. De zuurstofaanvoer van de Yakiniku is onderverdeeld in maateenheden dit zorgt voor een preciezere instelling. De YAkiniku is voorzien van een uniek ontworpen Woodchipper die luchtdicht is en dubbel geïsoleerd zodat jij deze kamado kunt bedienen, zonder je vingers te verbranden. Dit model is Incl onderstel en zijbordjes, kolenrooster, grillrooster, vuurschalen, thermometer en scharnier.
1.179,00 incl. BTW
Reuzen Koekenpan Gebruikt
750,00
Reuzen Koekenpan Gebruikt
Gebruikte Reuzen Koekenpan op Gas. Bijbehorende pan is met een houten steel en drievaks indeling.
750,00 incl. BTW