Terrasverwarming in alle soorten  ( NIEUW Product )

Terrasverwarming in alle soorten ( NIEUW Product )

24 september 2020

Nieuw in ons programma, diverse heaters voor op terras.

Check de mogelijkheden 

< Terug naar nieuwsoverzicht
Ons aanbod van Horeca Barbecues
Green Fire Gasbarbecue met 3 branders
1.179,75 per 1
Green Fire Gasbarbecue met 3 branders
De Hendi Green Fire is veel minder windgevoelig door de verbeterde luchtaanvoer. Wordt geleverd inclusief geëmailleerde gietijzeren bakplaat en grillrooster (gastronorm 1/1). De barbecue is gemakkelijk schoon te maken onder meer door de volledig uitneembare branders en uitneembare roestvrijstalen vetopvanglade. De barbecue is verder voorzien van chroomstalen windkap, verhoogd roestvrijstalen rooster voor het warmhouden van o.a. sauzen en vlees, demontabele poten en twee wielen. Zodoende is deze eenvoudig te verplaatsen of snel te transporteren. De gasslang is eenvoudig aan te sluiten door middel van een snelkoppeling. Door de betere brandertechniek heeft de Green Fire 90% nuttig barbecueoppervlak. Brandt enorm schoon door lage CO waarde.
1.179,75 per 1 incl. BTW
KSF onderstel met wielen RGS 125
1.400,00
KSF onderstel met wielen RGS 125
Verrijdbaar onderstel ten behoeve van de RGS 125
1.400,00 incl. BTW
Workshop
Workshop
IVAS Barbecues organiseert workshops voor bedrijven en particulieren. Op zoek naar een leuke invulling voor gezellig samenzijn met je familie, vrienden of voor een bedrijfsfeestje? Laat ons in overleg met uw wensen een workshop organiseren op locatie. Succes gegarandeerd!    
Hendi Roast Master Maxi
399,00
Hendi Roast Master Maxi
Met verchroomd rooster en verzwaarde vlamverdeler.Frame en vlamverdeler gemaakt van 18/0 roestvast staal.Elektronische ontsteking en thermokoppel.Inclusief gasslang en drukregelaar.Geschikt voor propaan- of butaangas.Verbruik 0,430 m³/u.
399,00 incl. BTW