69,95

Looflighter

69,95 incl. BTW
Artikelnummer
Looflighter
Levertijd
5-7 werkdagen
BTW-tarief
21%

De Looft Lighter is dé ultieme barbecue accessoire voor het aanmaken van de houtskool in uw Barbecue. De Looft Lighter is een ingenieus ontwerp dat uw barbecue met één druk op de knop klaar maakt voor gebruik. Het strakke design en kleine formaat van de Looft Lighter verbergt een sterke motor.

Wanneer u de houtskool met de punt van de Looft Lighter aanraakt, ontstaan er kleine vonkjes. Zodra dat gebeurt, kan de Looft Lighter naar achteren worden gehaald. Richt vervolgens met de lighter op dezelfde plek en binnen een mum van tijd is de barbecue klaar voor gebruik. Het lijkt een toverachtige truc uit een magische toverstok, maar de Looft Lighter moet het toch echt hebben van de technologie. Er komt namelijk hete lucht uit de lighter, die op snelle en praktische wijze de houtskool verwarmt. Binnen 10 seconden beginnen de kolen al met gloeien en in ongeveer 60 seconden is de barbecue helemaal klaar om gebruikt te worden!

Door de Looft Lighter te gebruiken houd je ook je handen schoon. Bovendien is het een veilige manier om de barbecue te starten. Er zit een aluminium bescherming tegen de hitte, waardoor de Looft Lighter snel afkoelt nadat u het gebruikt heeft. Bovendien is de Looft Lighter ook volledig eco-friendly, doordat er geen chemische gassen aan te pas komen.

Totaalprijs
< Terug naar overzicht

Wilt u meer informatie over dit product? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Merken

Bent u opzoek naast een IVAS Barbecue, naar een ander merk? Hieronder ziet u ons aanbod.
 Grafen IVAS TiGER FiRE  TEUVAN HENDI Smokey Bandit Kamado Joe  Pig-Out TRAILBLAZER BUFFETTEN Yakiniku