Onderhoud nodig aan uw barbecue ?

Onderhoud nodig aan uw barbecue ?

7 februari 2017


Graag brengen we jullie op de hoogte , dat er nog steeds de mogelijkheid bestaat om op uw  bestaande IVAS barbecues periodiek onderhoud uit te laten voeren. Ook bij storingen staan we met ons team voor u klaar. 

Onderhoud kunnen wij bij u ter plaatse  uit voeren echter kunt u ook uw apparatuur bij ons afgeven.

In tegenstelling van wat anderen uitspreken over IVAS, kunnen wij jullie meedelen dat we springlevend zijn en nog steeds dezelfde service verlenen die u van ons  gewend bent.

Of het nu los onderhoud is of onderhoud op contract basis, wij zijn u graag van dienst. 

Voordelen van een onderhoudscontract zijn, dat u ten allentijde een vaste korting hebt op de onderdelen van 15 % ook als deze gaande het jaar worden besteld.

Mocht u onverhoopt nog vragen hebben of meer informatie willen neem dan gerust telefonisch contact met ons op of via de button onderaan.

Ook voor een vrijblijvende offerte betreft onderhoud of eventuele aanschaf van nieuwe apparatuur kunt u geheel vrijblijvend contact op nemen voor een afspraak.

Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en zien uw reactie met belangstelling tegemoet.

Met vriendelijke groeten,

Namens het team van IVAS Barbecues

ONDERHOUD? 

< Terug naar nieuwsoverzicht
Ons aanbod van Horeca Barbecues
Gasbarbecue Fiesta 600
598,95
Gasbarbecue Fiesta 600
De Fiesta 600 heeft een behuizing van roestvast staal, met plaatstalen paella pan ø 600 mm.Inclusief gasslang, elektronische ontsteking en drukregelaar.Voorzien van thermokoppel en een ronde brander.Branderunit demontabel voor eenvoudig reinigen.De ruimte onderin is geschikt voor gasflessen van 5 of 6 kg.Geschikt voor propaangas, verbruik 334 g/u.
598,95 incl. BTW
Opzetrand voor Chafing Dish
195,00
Opzetrand voor Chafing Dish
Voor het warm houden van gerechten e.d. wordt een geperforeerde opzetrand, ter grootte van 1 rooster, voorzien van borgpennen aan onderzijde op de barbecue geplaatst.
195,00 incl. BTW
Inklapbare vouwtafel 1,50 meter
319,00 per 1
Inklapbare vouwtafel 1,50 meter
Multifunctionele klaptafel met een stevig aluminium frame (hex 40 mm) in formaat 1,50 x 0,55 m. Ideaal voor handelaars en exposanten die behoefte hebben aan een functionele werk-/displayruimte die gemakkelijk op te zetten, af te breken en schoon te maken is. Het frame en het opvouwbare tafelblad (beide uit aluminium) worden standaard in handige draagtassen uit polyester geleverd. Geschikt voor binnen- en buitengebruik.
319,00 per 1 incl. BTW
Yakiniku 22 met onderstel en zijplateau's
1.900,00
Yakiniku 22 met onderstel en zijplateau's
De 22” Yakiniku heeft een gril oppervlakte van 56 cm. Voorzien van extra dik keramiek van de hoogste kwaliteit in combinatie met het zeer sterke mineraal cordieriet en quartz. Alle onderdelen vervaardigd uit RVS. De grote asschaal, die breedt uitloopt zorgt voor meer as opslag. Het deksel-afsluiting gemaakt van onbrandbaar vilt. De zuurstofaanvoer van de Yakiniku is onderverdeeld in maateenheden dit zorgt voor een preciezere instelling. De YAkiniku is voorzien van een uniek ontworpen Woodchipper die luchtdicht is en dubbel geïsoleerd zodat jij deze kamado kunt bedienen, zonder je vingers te verbranden. Dit model is Incl onderstel en zijbordjes, kolenrooster, grillrooster, vuurschalen, thermometer en scharnier.
1.900,00 incl. BTW