Samenwerking versAlert - IVAS Barbecues

Samenwerking versAlert - IVAS Barbecues

8 maart 2019

Vanaf 1 januari  van dit jaar is de dealer voor de Grafen Barbecues versAlert in De Meern een samenwerkingsverband aangegaan met IVAS Barbecues in Geldrop.

Leveringen en onderhoud van Grafen Barbecues lopen weer als vanouds via IVAS Barbecues te Geldrop.

Ons team, van servicemonteurs en verkopers, kunnen u desgewenst op alle gebieden van dienst zijn. Storingen, onderhoud maar zeker ook informatie betreffende de Grafen Barbecues.

Indien u na het zien van de brochure vragen hebt. Neem gerust contact op met ons Kantoor te Geldrop.

IVAS Barbecues levert door heel Nederland en is nog steeds de partner voor professionele gasbarbecues.

Wilt u deze apparatuur, zien en ervaren dan kunt u onze showroom  op afspraak bezoeken of we kunnen u de gewenste apparaten demonstreren bij u in uw bedrijf.

Tevens bestaat de mogelijkheid om ons te ontmoeten tijdens het  “versAlert Food Fiesta”  op 19 en 20 maart te Utrecht.  ( Boerderij Mereveld, Mereveldseweg 9 te Utrecht )

Vraag vrijblijvend een offerte of informeer naar onze voorjaarsacties.

We vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

 

Met vriendelijke groeten,

 

IVAS Barbecues

Hans Thijssen 06-38097057

Jelle van de Spijker 06-36101822

< Terug naar nieuwsoverzicht
Ons aanbod van Horeca Barbecues
Yakiniku 19 met onderstel en zijplateau's
1.299,00
Yakiniku 19 met onderstel en zijplateau's
De 19” yakiniku heeft een gril oppervlakte van 49 cm. Voorzien van extra dik keramiek van de hoogste kwaliteit in combinatie met het zeer sterke mineraal cordieriet en quartz. Alle onderdelen vervaardigd uit RVS. De grote asschaal, die breedt uitloopt zorgt voor meer as opslag. De zuurstofaanvoer van de Yakiniku is onderverdeeld in maateenheden dit zorgt voor een preciezere instelling. De Yakiniku is voorzien van een uniek ontworpen Woodchipper die luchtdicht is en dubbel geïsoleerd zodat jij deze kamado kunt bedienen, zonder je vingers te verbranden.  Dit model is Incl onderstel en zijbordjes, kolenrooster, grillrooster, vuurschalen, thermometer en scharnier.    What’s NEW: - Standaard RVS regenhoed - Robuste thermometer  - Fiber glass afdichting  - Rvs kolenmand in de vuurschaal  - Vuurschaal uit 5 delen  - Ergonomische luchtschuif  - Industriële coating op bamboe - Nieuw handvat  - Logo op margrietschijf voor duidelijke positionering. 
1.299,00 incl. BTW
Teuvan Grill
1.270,00
Teuvan Grill
De Teuvan grill is een handzame grill voorzien van 2 RVS branders. Makkelijk te monteren en demonteren, voorzien van een thermische beveiliging en electrische ontsteking. Voorzien van een windschild en optioneel uit te voeren met een gietijzeren bakplaat Deze grill is nieuw voor de Nederlandse en Belgische markt.
1.270,00 incl. BTW
Aluminium Vouwtent 4m x 8m incl. wanden & verrijdbare hoes
1.938,00
Aluminium Vouwtent 4m x 8m incl. wanden & verrijdbare hoes
Vouwtent met de afmetingen 4m x 8m inclusief wanden en verrijdbare vervoershoes, tent is in 60 seconden opgezet.
1.938,00 incl. BTW
Pellet Smoker YS480
2.980,00
Pellet Smoker YS480
Met een pellet barbecue kan op lage temperaturen vlees en vis langzaam gerookt en gegaard worden. Op hoge temperaturen kun je vlees snel dichtschroeien en zo bijvoorbeeld de lekkerste steaks bereiden.
2.980,00 incl. BTW