Workshops

Workshops

6 november 2016

Op zoek naar een leuk invulling voor gezellig samenzijn met je familie, vrienden of voor een bedrijfsfeestje? Laat ons in overleg met u wensen een workshop organiseren op locatie. Succes gegarandeerd!  

Interesse ga dan even naar ons contact formulier en wij bellen u voor het maken van een afspraak.  

Contact

< Terug naar nieuwsoverzicht
Ons aanbod van Horeca Barbecues
Opzetrand voor Chafing Dish
195,00
Opzetrand voor Chafing Dish
Voor het warm houden van gerechten e.d. wordt een geperforeerde opzetrand, ter grootte van 1 rooster, voorzien van borgpennen aan onderzijde op de barbecue geplaatst.
195,00 incl. BTW
Yakiniku 16 met onderstel en zijplateau's
1.179,00
Yakiniku 16 met onderstel en zijplateau's
De 16” Yakiniku heeft een gril oppervlakte van 41 cm. Voorzien van extra dik keramiek van de hoogste kwaliteit in combinatie met het zeer sterke mineraal cordieriet en quartz. Alle onderdelen vervaardigd uit RVS. De grote asschaal, die breedt uitloopt zorgt voor meer as opslag. Het deksel-afsluiting gemaakt van onbrandbaar vilt. De zuurstofaanvoer van de Yakiniku is onderverdeeld in maateenheden dit zorgt voor een preciezere instelling. De YAkiniku is voorzien van een uniek ontworpen Woodchipper die luchtdicht is en dubbel geïsoleerd zodat jij deze kamado kunt bedienen, zonder je vingers te verbranden. Dit model is Incl onderstel en zijbordjes, kolenrooster, grillrooster, vuurschalen, thermometer en scharnier.
1.179,00 incl. BTW
Atlanta  Zwart Gebruikt
1.199,00 per 1
Atlanta Zwart Gebruikt
Gebruikte Atlanta: Zwart.   Door het gesloten brandersysteem is het rendement van deze barbecue groter dan bij de conventionele systemen. Mede daardoor is de barbecue ongevoelig geworden voor windinvloeden.
1.199,00 per 1 incl. BTW
Eros 5 R/F Koelbuffet
3.450,00 per 1
Eros 5 R/F Koelbuffet
Koelbuffet leverbaar in diverse uitvoeringen. U kunt kiezen uit 3 verschillende afmetingen ( 3 x 1/1 GN, 4 X 1/1 GN en 5 x 1/1 GN ) Leverbaar in 12 verschillende kleuren.
3.450,00 per 1 incl. BTW