Heater Patio zwart 12 Kw
149,00 per 1
Heater Patio zwart 12 Kw
Terras verwarming Patio (Zwart 2.21m 12kw)
149,00 per 1 incl. BTW
Lederen Schort
89,00
Lederen Schort
Lederen  barbecue schort, in de kleuren Cognac & Bruin
89,00 incl. BTW
Opblaasbare tent 3x3
1.400,00
Opblaasbare tent 3x3
Opblaasbare tent - Airspace - 3 x 3 m De Airspace opblaasbare tent is een moderne en opvallende promo tent voor elk professioneel evenement. Het 3x3 formaat is ideaal om de tent gezellig in te richten als beursstand of promostand op uw evenement. In 1 2 3 kunt u de tent opblazen met behulp van een elektrische pomp of batterijpomp. De opblaasbare structuur, vervaardigd uit Dacron, is uiterst licht en dus ideaal om te transporteren. Het frame en dakzeil kunnen samen compact opgerold worden, waardoor de opblaastent prima past in een rugzak of opbergtrolley. U kunt kiezen uit een uitgebreid pallet aan kleuren voor zowel de opblaasbare structuur als de naden van de structuur, het afneembaar dak en de verschillende zijwanden. 
1.400,00 incl. BTW
Opblaasbare tent 4x4
2.120,00
Opblaasbare tent 4x4
Opblaasbare tent - Airspace - 4 x 4 m De Airspace opblaasbare tent is een moderne en opvallende promo tent voor elk professioneel evenement. Het 4x4 formaat is ideaal om de tent gezellig in te richten als beursstand of promostand op uw evenement. In 1 2 3 kunt u de tent opblazen met behulp van een elektrische pomp of batterijpomp. De opblaasbare structuur, vervaardigd uit Dacron, is uiterst licht en dus ideaal om te transporteren. Het frame en dakzeil kunnen samen compact opgerold worden, waardoor de opblaastent prima past in een rugzak of opbergtrolley. U kunt kiezen uit een uitgebreid pallet aan kleuren voor zowel de opblaasbare structuur als de naden van de structuur, het afneembaar dak en de verschillende zijwanden. 
2.120,00 incl. BTW
Opblaasbare tent 5x5
2.700,00
Opblaasbare tent 5x5
Opblaasbare tent - Airspace - 5 x 5 m De Airspace opblaasbare tent is een moderne en opvallende promo tent voor elk professioneel evenement. Het 5x5 formaat is ideaal om de tent gezellig in te richten als beursstand of promostand op uw evenement. In 1 2 3 kunt u de tent opblazen met behulp van een elektrische pomp of batterijpomp. De opblaasbare structuur, vervaardigd uit Dacron, is uiterst licht en dus ideaal om te transporteren. Het frame en dakzeil kunnen samen compact opgerold worden, waardoor de opblaastent prima past in een rugzak of opbergtrolley. U kunt kiezen uit een uitgebreid pallet aan kleuren voor zowel de opblaasbare structuur als de naden van de structuur, het afneembaar dak en de verschillende zijwanden. 
2.700,00 incl. BTW
Opblaasbare tent 6x6
3.900,00
Opblaasbare tent 6x6
Opblaasbare tent - Airspace - 6 x 6 m De Airspace opblaasbare tent is een moderne en opvallende promo tent voor elk professioneel evenement. Het 6x6 formaat is ideaal om de tent gezellig in te richten als beursstand of promostand op uw evenement. In 1 2 3 kunt u de tent opblazen met behulp van een elektrische pomp of batterijpomp. De opblaasbare structuur, vervaardigd uit Dacron, is uiterst licht en dus ideaal om te transporteren. Het frame en dakzeil kunnen samen compact opgerold worden, waardoor de opblaastent prima past in een rugzak of opbergtrolley. U kunt kiezen uit een uitgebreid pallet aan kleuren voor zowel de opblaasbare structuur als de naden van de structuur, het afneembaar dak en de verschillende zijwanden. 
3.900,00 incl. BTW
Partytent 2.5x6x3mtr & zijwand
99,50
Partytent 2.5x6x3mtr & zijwand
Partytent 2.5x6x3mtr & zijwand
99,50 incl. BTW
Patioheater 2.20Meter
235,00
Patioheater 2.20Meter
Warmtelamp op gas, met wieltjes voor mobiliteit.Afmetingen813x813x2222mm
235,00 incl. BTW
Workshop
Workshop
IVAS Barbecues organiseert workshops voor bedrijven en particulieren. Op zoek naar een leuke invulling voor gezellig samenzijn met je familie, vrienden of voor een bedrijfsfeestje? Laat ons in overleg met uw wensen een workshop organiseren op locatie. Succes gegarandeerd!    

Merken

Bent u opzoek naast een IVAS Barbecue, naar een ander merk? Hieronder ziet u ons aanbod.
 Grafen IVAS TiGER FiRE  TEUVAN HENDI Smokey Bandit Kamado Joe  Pig-Out TRAILBLAZER BUFFETTEN Yakiniku